Noticies més recents

Llibret de consells i recomanacions editat per Althaia

27 de nov. 2017, 12:27 publicada per Teresa Bosch   [ actualitzat el 27 de nov. 2017, 13:07 ]

Althaia ha editat un llibret de consells i recomanacions sobre l'Alimentació Saludable durant el tractament oncològicPots accedir-hi des de la web d'Althaia: 

http://www.althaia.cat/althaia/ca/assistencial/atencio-especialitzada/area-medica/oncologia/nutricio_onco.pdf

o també des de la App d'Althaia:

secció de documents, grup d'oncologia

Article del diari Regió 7 - Coixins del Cor

6 de nov. 2017, 5:55 publicada per Teresa Bosch   [ actualitzat el 6 de nov. 2017, 6:08 ]

Article de Gemma Camps, publicat el dia 1 de novembre de 2017, al diari Regió7, en relació a la iniciativa de l'Associació d'ajuda mútua i lluita contra el càncer de mama l'Olivera, per recaptar fons per l'Hospital de Dia d'Oncologia de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Manresa


Taller de cuina de tardor

1 de nov. 2017, 2:50 publicada per Teresa Bosch

Estem preparant el taller de cuina de tardor, pels dies 18 i 25 de novembre. Les persones interessades es poden inscriure a: olivera@ajmanresa.cat , indicant quin dels dos dies es vol assistir.


Dia Internacional del Càncer de Mama

2 d’oct. 2017, 23:23 publicada per Teresa Bosch


Dia Internacional del Càncer de Mama

12 de set. 2017, 12:26 publicada per Teresa Bosch

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama, el dia 18 d'octubre, a les 19 hores tindrà lloc a l'Auditoria de la Plana de l'Om de Manresa una taula rodona sobre el tema " Dieta i Càncer" que comptarà com a moderador en Toni Massanés, Director General de la Fundació Alícia, i com a ponents a Arrate Tamayo, infermera i pacient, Elena Cillán, metge d'oncologia mèdica, i Engràcia Saló, metge nutricionista.

La sessió es clourà amb una actuació a càrrec del tenor Adrià Mas i el pianista Joel Diaz.

Jornada esportiva a benefici de l'Associació l'Olivera

9 de maig 2017, 23:36 publicada per Teresa Bosch

El dia 4 de juny tindrà lloc al Club de Tir Esportiu Súria una jornada de portes obertes, sota el lema "Un llaç que ens uneix",  amb actuació dels castellers "Salats de Súria" i  tirades Galeria de 50 m. Cal.22 . La recaptació serà oferta a l'Associació d'ajuda mútua i lluita contra el càncer de mama l'Olivera.


La Caseta de la Glòria col·labora en la confecció de Coixins del Cor

6 de maig 2017, 7:36 publicada per Teresa Bosch

Amb la col·laboració de Glòria Grau, de la Caseta de la Glòria, un grup de persones voluntaries han confeccionat 80 Coixins del Cor que seran lliurats gratuitament a Althaia perquè els puguin distribuir a dones afectades de Càncer de Mama.


Campanya conjunta amb Althaia

7 de març 2017, 12:18 publicada per Teresa Bosch   [ actualitzat el 8 de març 2017, 4:43 ]


"Posem-li pebrots al càncer"

1 de febr. 2017, 5:14 publicada per Teresa Bosch   [ actualitzat el 2 de febr. 2017, 23:40 ]

 
La FECEC juntament amb els establiments Condis torna a posar en marxa la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2017”. Una campanya solidària que se celebra per tercer any consecutiu, amb motiu del “Dia Mundial contra el Càncer”, els dies 3 i 4 de febrer.

Podeu clicar aqui: 
L’objectiu és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC.

Els voluntaris participants oferiran una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell en més de 400 establiments Condis repartits per tot Catalunya a canvi del preu simbòlic d’1,5 euros.

La iniciativa té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies.

Així mateix, aquesta acció solidària se suma a altres iniciatives que es desenvolupen amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer i que també actuen d’acord amb el codi europeu, destinat a prevenir la malaltia.

A1 pebrots_01


Voluntariat corporatiu

La iniciativa es desenvoluparà els dies 3 i 4 de febrer a més de 400 establiments Condis de Catalunya. El voluntariat que col·labora prové de les pròpies entitats de la FECEC.

En paral·lel, cal afegir que també Condis fomentarà la solidaritat entre el seu personal i col·laboradors, que hi participen des dels punt de venda i des de la plataforma central.

En el marc online, els ciutadans estan convidats a fer arribar les seves fotografies amb la bossa de pebrots, tant al Facebook com al Twitter de la FECEC i de Condis. D’altra banda, la campanya es donarà a conèixer mitjançant una animació en Flash en els suports publicitaris del transport públic de TMB i TRAM.

A banda de les botigues físiques de Condis, també els usuaris del súper virtual “Condisline.com” podran adquirir la seva bossa de pebrots solidària.Agenda d'activitats pel mes de gener

29 de set. 2016, 4:31 publicada per Teresa Bosch   [ actualitzat el 11 de gen. 2017, 7:48 ]


9/1  Començarem a organitzar el voluntariat dels tallers de coixins del cor (ens han regalat trossos de  robes molt maques).

Parlarem i  tornarem els diners dels números de loteria que tinguem per cobrar ( això ens durarà uns quants dilluns)

16/1 Taller de Massatge de So  amb el Jordi Pujolà.  Recomanem portar alguna peça de roba per tapar-nos  i mitjons gruixuts.

23/1 Sessions individuals amb el nostre psicòleg Carles Perarnau.(es pot demanar cita prèvia)

30/1 Una nova sessió de Massatge de So, amb el Jordi Pujolà.


1-10 of 19