Els Coixins del Cor

19 de maig 2012, 9:40 publicada per Teresa Bosch   [ actualitzat el 13 de nov. 2012, 12:33 ]

Tenen forma de "cor" i porten un missatge que toca al "cor" a qui els fa, a qui els reparteix i a qui els rep. Són com un talismà, com un resort que desperta un conjunt d'emocions especials. Podríem citar-ne algunes.

Qui els fa posa el seu amor, el seu art, són bonics, lleugers i vistosos, porten el "logo", per que arreu se'ls conegui i porten també un missatge, una frase curta però sentida i a la cartoina encara trobem enganxat un altre cor petit.

Tot es troba dins una bossa de cel·lofana i les qui els fan tenen cura de tots els detalls. Qui els fa hi posa el seu temps i el cost. Sempre miren de tenir-ne de fets i quan els fan parlen del seu afecte i es senten solidaries amb la dona que està passant el mal "trangol", volen alleugerir-li el mal moment que està passant.

La divulgació i repartiment semblen  d'entrada solsament una cosa puntual, però té la seva part efectiva, es rep l'agraïment i l'emoció molt directament de l'afecte del "coixi".

Pel qui el rep ens uns moments durs, també sent la complicitat de tot aquest entramat que porta aquest coixi: és al llit, al sofà, al costat del braç dolòrit, fa companyia i transmet l'afecte de totes aquelles persones que l'han elaborat amb el pensament de fer un servei i un alleugeriment.

El coixi ja ha fet força cami des del seu inici, complint la seva missió "el coixi del cor".               


Comments