Què fem?

Les nostres activitats estan pensades des de la integració i col.laboració de totes nosaltres. Les diferents propostes es consensuen entre totes a fi i efecte que els actes que es duen a terme siguin els que la majoria de nosaltres hi estem interessades.

Són de caire molt diferent i pretenen integrar aspectes que ens poden ser útils tant per la seva relació directa amb la nostra malaltia i de com superar-la, tant com per l'ajuda que ens pot repercutir a la nostra vida qüotidiana com a persones recuperades.

Per portar a terme la nostra funció ens reunim un cop setmanalment a la nostra seu al carrer de la Mel núm. 8 de Manresa i allà dialoguem i tractem amb cura els temes més relevants de la setmana. Actualitzem les notícies que podem aportar respecte a qualsevol ajuda o actuació que sigui precisa entre nosaltres i dos cops l'any programem activitats per realitzar durant el semestre següent.

Fem moltes i diferents activitats, cursets, tallers, sortides, xerrades, participació en col·loquis, en congressos de patologia mamària, etc. Tot això ens manté informades, al dia dels temes relacionats amb la malaltia, dels seus avenços i també ens ajuda a millorar i tenir una actitud natural i d'harmonia amb el nostre dia a dia.

Aspectes destacats:

  • Disposem d'una biblioteca per l'accés de totes les sòcies als llibres que majoritàriament es publiquen sobre el càncer de mama.
  • Regularment contactem amb centres formatius que ens ofereixen tallers de formació, com el d'autovenatge pel linfoedema, el de drenatge linfàtic, etc.
  • Contactem amb centres especialitzats en complements i accessoris que ens faciliten el camí durant els processos de sobreportar els efectes propis dels tractaments de quimioterapia, radioterapia o altres moments en que necessitem d'un tracte i cura especials.
  • Contactem amb professionals de la nutrició que ofereixen xerrades a tothom interessat en l'alimentació per tal de prendre consciència de la importància de la nostra dieta en aquests moments i durant tota la nostra vida.
  • Fem una tasca d'acompanyament (eliminant voluntariat) durant el procés de la malaltia a qualsevol persona afectada que necessiti i demani el nostre suport....
Comments