Psicoleg

En Carles Perarnau Vidal és llicenciat en psicologia clínica, és postgraduat en antropologia aplicada al benestar social, diplomat per l'Institut Català de noves professions com especialista gerontòleg i màster en gerontologia mèdica, clínica i psico-social. La seva trajectòria professional l'ha dut especialitzar-se en camp de la vellesa i els canvis, les pèrdues, les malalties cròniques i l'àmbit de les neurociències on ha realitzat estudis d'investigació neuropsicològica. Ha estat becari en beques prestigioses d'investigació com la de l'Agrupació Mútua en l'àmbit de la vellesa, i la Fundació per la Recerca Biomèdica i la Docència dels Hospitals Vall d'Hebrón.

Ha estat psicòleg de referència del Bages del programa "Viure en Família" del Departament de Benestar Social. Actualment es dedica a la praxis de la psicologia clínica privada, impartint també cursos de formació i conferències en la seva especialitat. Docent del programa de formació per al personal del Sistema català de serveis socials del Departament de Benestar Social i de la Fundació tripartita per la formació en el treball. És col·laborador mensual d'associacions d'afectats de malalties cròniques, físiques i mentals, on condueix grups de teràpia, de suport i de formació.

Des de 1999 és coordinador i terapeuta del Servei d'Acompanyament en el Dol de Manresa i president des del Maig de 2003 de la Societat Catalana d'Atenció al Dol.
Comments